Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Eurolygos ir varžovų atsiprašęs Šaras davė pažadą: „Kausimės lyg išprotėję“

Šarūnui Jasikevičiui ir Stambulo „Fenerbahče“ ekipai nepavyko užbaigti ketvirtfinalio serijos su „Monaco“ klubu penktadienį namų arenoje.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Imago / Scanpix nuotr.

„Monaco“ dramatiškai laimėjo 65:62, išlygino serijos iki 3 pergalių rezultatą 2-2, o lemiamą mačą žais jau savo arenoje.

Po finalinio švilpuko aikštėje dar kilo didžiulis incidentas, kai įsiaudrinę „Fenerbahče“ aistruoliai puolė muštis su audringai pergalę šventusiais „Monaco“ krepšininkais.

„Norime atsiprašyti „Monaco“ klubo ir Eurolygos dėl to incidento, kuris nutiko po rungtynių. „Fenerbahče“ nėra tokia. Mes nesame tokie“, – po dvikovos teigė Š.Jasikevičius.

„Mūsų žaidėjai paliko širdis ir sielas aikštėje. Jie kovojo nuostabiai. Aš jais labai didžiuojuosi. Keliausime į Monaką ir kausimės lyg išprotėję“, – pažadėjo strategas iš Lietuvos.

„Laukia karas Monake. Norime laimėti ir būti finalo ketverte“, – karštos lemiamos kovos laukė ir vienas „Monaco“ lyderių Elie Okobo.

„Gerokai protingiau dalinomės kamuoliu. Praleidome vos 62 taškus, nors žaidėme prieš puikią į puolimą orientuotą komandą. Manau, visiškai nusipelnėme šios pergalės. Dabar laukia penktasis serijos mačas, kuris bus visiškai atviras. Pasistengsime pasinaudoti savo namų aikštės pranašumu, dėl kurio taip sunkiai kovojome viso sezono metu“, – pažymėjo „Monaco“ strategas Saša Obradovičius.

Scanpix Baltics nuotr./Saša Obradovičius
Scanpix Baltics nuotr./Saša Obradovičius

Verta pabrėžti, kad per visą šiuolaikinės Eurolygos istoriją lemiamo penktojo serijos mačo dar nė sykio nėra laimėjusi išvykos ekipa.

„Monaco“ su Donatu Motiejūnu reguliariajame sezone užėmė 3 vietą, o sezono viduryje prie „Fenerbahče“ vairo stojęs Š.Jasikevičius finišavo šeštas.

Penktųjų rungtynių šiemet prireiks ir dar dviejose serijose: „Barcelona“ ir Pirėjo „Olympiakos“ bei Atėnų „Panathinaikos“ ir Tel Avivo „Maccabi“ akistatose šiuo metu taip pat lygu 2-2.

Į finalo ketvertą tiesiausiu keliu žengė tik reguliariojo sezono laimėtojas, titulą ginantis Madrido „Real“, 3:0 susitvarkęs su Tado Sedekerskio atstovaujama Vitorijos „Baskonia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius