Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 25 /13:27

Prie Jonavos rasta rankinė granata sunaikinta vietoje, atnaujintas traukinių eismas

LTG pranešė, kad dėl rasto įtartino daikto šalia Jonavos laikinai buvo sustabdytas traukinių eismas maršrutuose Vilnius–Klaipėda ir Kaunas–Šiauliai. Kiek vėliau paaiškėjo, kad vykdant darbus buvo rasta rankinė granata. Ją sunaikinus vietoje traukinių eismas atnaujintas.
Jonavoje prie tilto aptiktas neaiškus daiktas
Jonavoje prie tilto aptiktas neaiškus daiktas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Traukinių eismas atnaujintas

Traukinių eismas maršrutuose Vilnius–Klaipėda ir Kaunas–Šiauliai jau atnaujintas . Keleviai tęsia kelionę traukiniais Nr. 781 (Vilnius–Šiauliai) ir Nr. 42 (Kaunas–Šiauliai). Kitų traukinių eismas (Nr. 17 Vilnius–Klaipėda, Nr. 56 Kaunas–Šiauliai) gali vėluoti iki 20 minučių.

Vykdant darbus rasta rankinė granata

15min fotožurnalistas Erikas Ovčarenko, esantis įvykio vietoje, nurodė, kad apie 13 val. valandą pasigirdo sprogimas. Rastą sprogmenį buvo nuspręsta naikinti vietoje. Tą atliko kariškiai.

15min žiniomis, prie geležinkelio buvo rasta rankinė granata. Ją atlikdami elektros darbus ir kasdami žemę aptiko darbininkai.

Sustabdyti traukiniai

Kauno policijos komisariato žiniomis, šalia Jonavos Taurostos g. šalia geležinkelio tilto aptiktas įtartinas daiktas, panašus į sprogmenį.

„Ugniagesiai yra įvykio vietoje. 12.21 val. gautas pranešimas iš Kauno AVPK, kad įvedamas planas „Skydas“ ir ugniagesiai išvyko į budėjimą. Įvykio vieta – atviroje teritorijoje, aplinkui pastatų nėra“, – sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė.

Dėl įvykio stabdomas eismas maršrutuose Vilnius–Klaipėda ir Kaunas–Šiauliai, ruože Jonava–Gaižiūnai užlaikomi traukiniai Nr. 781 (Vilnius–Šiauliai) ir Nr. 42 (Kaunas–Šiauliai). Galimas traukinių užlaikymas mažiausiai 60 min.

Gali būti sutrikdytas ir kitų traukinių eismas (Nr. 17 Vilnius–Klaipėda, Nr. 56 Kaunas–Šiauliai). „LTG Infra“ atsakingi asmenys bendrauja su tarnybomis ir nuolat atnaujins informaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius