Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vėl kritęs J.Kloppas: „Mums reikia krizės „Arsenal“ ir „Man City“ komandose“

Jurgenas Kloppas buvo susierzinęs po „Liverpool“ komandos dar vienerių itin nesėkmingų rungtynių – vokietis pripažino, jog jo komandai belieka tikėtis krizės pagrindinių varžovų stovykloje tam, kad titulo viltys liktų gyvos.

„Merseyside“ derbyje J.Kloppo auklėtiniai pralaimėjo prieš Liverpulio „Everton“ komandą 0:2.

Jarrado Branthwaite'o ir Dominico Calverto-Lewino įvarčiai nukalė pergalę namų stadione žaidusiam „Everton“. „Irisai“ prie savo žiūrovų prieš amžinus varžovus laimėję nebuvo nuo 2010-ųjų.

„Everton“ sirgaliai traukė per dantį savo varžovus, skanduodami „jūs pralaimėjote titulą „Goodinson Park“.

J.Kloppas jau yra pranešęs, kad po sezono paliks „Liverpool“, tačiau panašu, kad su trenksmu pasitraukti vokiečiui nebus lemta. Dar neseniai raudonieji buvo lyderiai kovoje dėl titulo, bet krito trečią kartą per keturis mačus.

„Raudonieji“ su 74 taškais yra antri, trimis atsilieka nuo „Arsenal“ ir vienu lenkia „Manchester City“, tačiau Pepo Guardiolos komanda dar turi dvejas rungtynes atsargoje.

„Nežinau kodėl turiu atsakinėti į tokį klausimą, bet suprantu, kaip čia viskas veikia, – kalbėjo J.Kloppas. – Matote lentelę. Mums reikia krizės „Arsenal“ ir „City“ komandose, reikia, kad jos nelaimėtų, nes mes patys nepadarėme pakankamai. „Arsenal“ ir „City“ turi išgyventi labai blogus momentus.

Galiu tik atsiprašyti sirgalių už šiandieną. Turėjome būti geresni, bet nepavyko. Mūsų žaidimas nebuvo pakankamai geras, esu labai nusivylęs.“

Kitas rungtynes jau šeštadienį „Liverpool“ žais su „West Ham United“.

„Jie tikriausiai lauks mūsų trindami rankas, tikėsis, kad į aikštę žengsime viena koja, tačiau turime atsitiesti“, – pažymėjo J.Kloppas.

„Everton“ sirgaliai šventė pergalę derbyje dar ilgai po finalinio teisėjo švilpuko. Treneris Seanas Dyche'as džiaugėsi, kad niūrus sezonas, pažymėtas 8 taškų atėmimu už finansinius prasižengimus, galiausiai dovanoja ir džiaugsmingų emocijų.

„Ši pergalė yra žmonėms. Mes turėtume turėti 41 tašką turnyro lentelėje, bet istorija yra kitokia. Dabar mes trejose iš eilės namų rungtynėse išlaikėme vartus sausus. Dabar žaidėjai turės tą iššūkį dar kartą pakartoti“, – teigė „Everton“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius